Hämtmat version 2.0

Det sista jag gjorde (i matväg) under 2011 var att för första gången någonsin äta hummer. Mina vänner Oskar och Linda bjöd in till en champagne- och frutti di mare-frenzy (utöver hummern även räkor, musslor, löjrom och krabba) som, well, låt oss säga att det gick trivsamt överstyr och att vi blev asmätta.
Kan utöver en hel del annat konstatera att färdigkokt hummer är världens bästa hämtmat.

Tanken med 2012 är nu att öka insatsen för min egen matlagning. Därav den här bloggen.
Inledde matåret starkt på nyårsdagen med att först, som så kallad sen frukost, trycka en pizza och under en vedervärdigt lång och nära döden-liknande bilfärd hem från Stockholm stanna till på Max för att döva panikhungern med hamburgare.

I dag väntar tv-kväll med Winter Classic-bataljen mellan Flyers och Rangers. Ska göra quesadillas. Älskar quesadillas. Ännu oklart om jag gör det på egen hand eller tillsammans med någon annan.